Uw voorbereiding thuis

Uw voorbereiding thuis

Voorafgaande aan het gesprek is het handig om ‘wat huiswerk’ te doen en vooraf in te leveren. Marijke en Tessa kunnen zich dan voor het consult goed inlezen en voorbereiden. Dit zorgt er meestal voor dat ze sneller tot een plan van aanpak kunnen komen of meer op maat antwoorden kunnen geven op vragen van uw kant.

U krijgt alle benodigde intakeformulieren  toegemaild als bijlagen bij de bevestiging van uw consult. Deze kunt u dan invullen en 4 dagen voorafgaande aan uw 1e consultdatum retourzenden.

Vul optioneel onze online constitutietest in en noteer de totaal percentages op uw toegestuurde intakeformulier.

Gezondheidsnieuws op onze homepage

Lees geregeld ons gezondheidsnieuws. U vindt daar interessante artikelen, onderwerpen die in het nieuws gestaan hebben, nieuwe ontwikkelingen etc. Ook publiceren we wekelijks artikelen en nieuws op onze andere website www.natuurdietisten.nl. U vind daarop ook de Medivere zelftesten (bloed, urine en ontlastingonderzoeken).

Onze boeken lezen geeft nog meer inzicht

Als u wilt, kunt u ter voorbereiding een van onze boeken lezen. Door de praktische aanwijzingen die we in de boeken geven komt het zelfs voor dat mensen daarmee alleen al voldoende vooruitgaan. De consulten zijn dan de ‘persoonlijke puntjes op de i’. Bekijk een overzicht van, of bestel onze publicaties en brochures of bekijk de literatuurlijst voor boeken door derden.

Onze visie over ziekte en genezing; Gottswaal zelfzorgmodel

In onze visie beschrijven we onze voornaamste ideeën over ziekte en genezing, en kunt u alles lezen over ons zelfzorgmodel.Gottswaal houd zich vooral bezig met leefstijl geneeskunde.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen