Contact

Contactgegevens praktijk Gottswaal

Tureluur 8, 1722 HG  Zuid-Scharwoude (NH)
Telefoon: 0226 – 321.288 (Spreekuur Marijke: maandag t/m donderdag 9.00- 9.30)
Email: info@gottswaal.nl
Wij geven er de voorkeur aan wanneer u voor het maken van een afspraak via de email contact met ons opneemt.

Consult aanvragen

Overweegt u een eerste consult? (Praktijkdagen zijn van maandag t/m vrijdag), Lees eerst de gang van zaken in het hoofdstuk Onze aanpak. Daar vindt u alle informatie over tarieven, vergoedingen, zorgcontracten en algemene voorwaarden.

Spreekt onze aanpak u aan, neemt u dan contact met ons op per email (bij voorkeur) of per telefoon voor uw aanmelding. Kunt u ons niet bereiken kijk dan op pagina afwezigheid (m.b.t vakanties, bijscholingen, lesdagen, etc). Ook kunt u de meest handige routebeschrijving naar onze praktijk vinden.

Tijdelijke inschrijvingsstop bij Marijke de Waal Malefijt 

Wegens grote toeloop is er tijdelijk geen inschrijving van nieuwe patienten bij Marijke mogelijk. Reeds ingeschreven patienten kunnen zich wel aanmelden voor een vervolgtraject. Tiijdens de Caronatijd worden alle consulten digitaal gedaan. Via Zoom, Teams, facetime of Teams, waar uw voorkeur ligt.

Indien er weer ruimte in de agenda van Marijke komt, leest u dit in deze alinea. Zolang dat bericht er niet staat, geldt de tijdelijke patiëntenstop. U kunt niet  – zoals in het verleden voorkwam – op een wachtlijst ingeschreven worden.   

Geen wachttijd Tessa Gottschal (Gesprekstherapeut & Meditatietraining)

Bij Tessa is gewoon inschrijving mogelijk en is de wachttijd beperkt. Consulten zijn ook  digitaal mogelijk (Zoom, MS Teams, Facetime). Meer info staat op de pagina ‘vervolgconsulten’.  Lees ook de andere website van Tessa Gottschal: www.gottschalmeditaties.nl.

Telefonische spreekuren Gottswaal

Klik hier voor de tijden waarop wij geopend zijn en spreekuren voor cliënten hebben. Daarnaast kunt u onze boeken bestuderen om een goede  indruk te krijgen over onze visie en werkwijze. 

Supervisie (nu ook digitaal) door Marijke de Waal Malefijt aan artsen/therapeuten

Collega-dietisten, artsen, natuurgeneeskundigen en/of andere therapeuten die les of supervisie willen (kan ook telefonisch), kunnen ook contact opnemen via de genoemde contactgegevens.

Collegiaal overleg over een casus, een te volgen behandelplan met klanten, over medicatieschema’s, etc., gebeurd meestal op vrijdagen. De aanvraag (ook voor meer informatie) voor een overleg van 15 – 30 – 45 – 60 minuten  kan via de mail. 

Lezingen, Workshops, Masterclass (nu ook digitaal) door Marijke de Waal Malefijt 

 Lees voor data en locaties van lezingen en workshops de agenda op de www.natuurdietisten.nl. Marijke is o.a docent op de Ortho Health Foudation.

Websites van Gottswaal

www.natuurdietisten.nl
www.energieherstelplan.nl
www.gottschalmeditaties.nl

Steun onze voedende missie op Natuurdiëtisten.nl Een persoonlijke oproep van Marijke de Waal Malefijt

In de natuurgeneeskundige praktijk Gottswaal geven we veel aandacht aan voeding voor lichaam en geest. Voeding kunt u ook heel breed opvatten. Bijvoorbeeld als inspiratie, stimulans, enthousiasme, het creëren van mogelijkheden. Dit willen we ook in een breder verband geven. Daarom ‘voeden’ we naast ons werk de website www.natuurdietisten.nl met geld, tijd en kennisoverdracht. Als u deze site als bron van informatie en inspiratie waardeert, wilt u dit project dan steunen met een donatie?

Contactgegevens Gottswaal vof / Uitgeverij Gottswaal vof

Tureluur 8, 1722 HG  Zuid-Scharwoude (NH)
KvK Alkmaar 34.102.613
Telefoon: 0226 – 321.288 (maandag t/m donderdag 9.00- 9.30 m.u.v. vakantie-periodes)
Email: info@gottswaal.nl

Route en plattegrond

 

Gottswaal vof
Tureluur 8
1722 HG  Zuid-Scharwoude

Telefoon: 0226 – 321 2880226 – 321 288        
Email: info@gottswaal.nl

Ons adres via Google Maps, alwaar u ook een routebeschrijving kunt afdrukken. 

Plattegrond en route aanwijzingen 

Onze onderstaande eigen plattegrond met routebeschrijving kunt u ook downloaden als Word document of als pdf document. Voor het pdf dokument heeft u Acrobat Reader nodig.

Printer-aanwijzingen Sommige printers printen nét de laatste twee regels van de plattegrond niét mee. Controleert u zekerheidshalve of uw printer deze regels wél afdrukt. 

Routebeschrijving Auto

Vanaf Alkmaar, de A9 (Let op de wegwerkzaamheden van de Leeghwaterbrug, zie hierboven.)

 • Volgt de borden richting Leeuwarden, N 242. U rijdt Heerhugowaard voorbij, dit ligt aan uw rechterhand.
 • Rechts afslaan bij de aanduiding Industrieterrein Zandhorst III richting Zuid-Scharwoude. Deze afslag verschijnt enkele meters nadat u een met opvallend oranje baksteen gemetseld gebouw bent gepasseerd aan de rechterkant van de weg. De straatnaam is Pannekeetweg.
 • Neem de rotonde 3/4 rond. U blijft daarmee op de Pannekeetweg.
 • Sla linksaf bij de T-kruising. U komt daarmee op de Hasselaarsweg die een brug vormt over de N 242.
 • Na de brug heet deze weg de Langebalkweg. U passeert een benzinestation en volgt twee kleine slingeringen in de weg.
 • Neem de rotonde 3/4 rond, daarmee komt u op de Oostelijke Randweg.
 • U passeert een bruggetje en een flauwe bocht naar rechts. Neem de 1e straat links na de flauwe bocht, dit is de Lepelaar.
 • De 3e straat rechts is de Tureluur. (De eerste straat aan uw rechterhand is de Winterkoning, de 2e is de Kievit.) Nummer 8 (blauw praktijkbord) in de Tureluur bevindt zich aan de rechterkant.
 • Parkeer uw auto op het terrein (2 kleine grind parkeerplaatsen) of anders op het grasveld aan de praktijkkant van het huis(graag niet op het gras aan de overkant van de buren). Als dat vol mocht zijn kunt u de auto voor het kleine bosje schuin tegenover no 7 plaatsen.

Vanaf Schagen, de N 245

 • Links de Provincialeweg S4 op, de N 504 richting Noord-Scharwoude, Heerhugowaard, Middenmeer en Leeuwarden.
 • Bij de stoplichten rechtsaf, richting Zuid-Scharwoude (en industrieterrein De Mossel). Daarmee bent u op de Westelijke Randweg.
 • 4e Straat links, dit is de Geestweg. Bij de stoplichten rechtdoor rijden. U komt hiermee op de Oostelijke Randweg.
 • Neem de 1e straat rechts, dit is de Lepelaar.
 • De 3e straat rechts is de Tureluur. Nummer 8, aan de rechterkant. (De eerste straat aan uw rechterhand is de Winterkoning, de 2e is de Kievit.)
 • Parkeer uw auto op het terrein(2 kleine grind parkeerplaatsen) of anders op het grasveld aan de praktijkkant van het huis(graag niet op het gras aan de overkant van de buren). Als dat vol mocht zijn kunt u de auto voor het kleine bosje schuin tegenover no 7 plaatsen.

Vanaf de afsluitdijk, N 242

 • Volg de afslag Heerhugowaard en Zuid-Scharwoude.
 • Na korte tijd gaat u onder de Langebalkbrug door. Neem na de brug direct de eerste links, dit is de afslag Industrieterrein Zandhorst III richting Zuid-Scharwoude. U bent nu op de Pannekeetweg. Volg verder de aanwijzingen zoals beschreven komend vanaf de A9, Alkmaar.

Buslijn 169 (Alkmaar Staion – Broek op Langedijk – Zuid-Scharwoude – Noord-Scharwoude-Oudkarspel). Stap uit bij de halte ‘Geestweg’

 

 

Loop rechtdoor richting stoplichten en steek recht over. Loop rechtdoor en neem de eerste straat rechts, de Lepelaar. De derde straat links is de Tureluur. Het is een kwartier tot twintig minuten lopen. 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen