Over ons

Over Marijke

Na mijn studie Diëtetiek (1978), Orthomoleculaire geneeskunde (vanaf 1983) en diverse studies in de natuurgeneeskunde en studies bloedanalyses (o.a. nutriëntenonderzoek, ontlasting- en urine- en speekselonderzoeken) ben ik me vooral gaan specialiseren om voeding als genezend middel (voedingsgeneeskunde) te gebruiken in combinatie met suppleties met nutriënten, kruiden, gemmotherapie. Ik werk inmiddels ruim 45 jaar in een zelfstandige praktijk en ben tevens docent orthomoleculaire geneeskunde en geef supervisies aan artsen, diëtisten en therapeuten. Ben eigenaar/oprichter en redacteur van een kenniscentrumwebsite www.natuurdietisten.nl.

Ik heb diverse boeken geschreven. Lees meer van mij op: www.natuurdietisten.nl

Over Tessa

Ik heb de opleiding sportmassage , Academie  Reflexzone Therapie, de School voor Mens en Intuïtie bij Linda Keen, een driejarige opleiding in het leren omgaan met aura- en chakrabewegingen gedaan. Daarna een drie-jarige vervolgopleiding voor Healing en Zelfhealing en vervolgens ben ik me gaan specialiseren in meditaties en volgende ik een opleiding Directieve therapie bij het Rino en diverse verdiepingscursussen o.a. bij het Rino en het Psychiatrisch Centrum Zon & Schild (o.a. meerdere congressen door psychiater Salman Akhtar). Ik werk 35 jaar in een zelfstandige praktijk en geef supervisies.

Ik heb 11 meditatie cd’s ontwikkeld en geef meditatietrainingen.

Ik heb diverse boeken geschreven. Lees meer van mij op: www.gottschalmeditaties.nl

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen