Afwezigheid

Afwezigheid

Afwezigheid in onze praktijk bij vakantie, bijscholing of congres/symposiumdeelname worden hieronder vermeld.

Geen mails in vakantietijd: automatische reply

Om overlopen van de mailbox te voorkomen vragen wij u tijdens vakantie(s) ons geen mail te sturen, mede omdat de beantwoording na de vakantie lang kan duren en vaak niet meer actueel is. Wij willen daarom vragen uw mail pas te sturen als de praktijk weer open is na de vakantie. Alvast bedankt voor uw geduld en uw medewerking! In de automatische reply die tijdens vakanties aanstaat vermelden we het bovenstaande ook en geven tevens door wie ons waarneemt bij afwezigheid.

U kunt dan in noodsituaties terecht voor uw spoedvragen bij Natuurdiëtisten die conform onze boeken werken. Zij staan vermeld op www.energieherstelplan.nl.
Deze collega’s zijn niét in het bezit van uw dossier. Dus indien noodzakelijk dient u zelf te beslissen hoeveel dossieroverdracht u zelf aan hen wilt geven voor de beantwoording van uw noodvraag.

Afwezigheid Marijke de Waal Malefijt 

Afwezigheid vanwege docentschap Marijke. Zij geeft 2 -3 maal per week masterclasses/opleidingsdagen/supervisiedagen/ webinars en is daardoor nog maar 2 dagen aanwezig in de praktijk.

Afwezigheid vanwege vakantie: maand augustus 2022 en 20 december t/m 11 januari 2023.

Wijzigingen spreekuren van Tessa Gottschal

Het gratis meditatiespreekuur van Tessa Gottschal is komen te vervallen. Er is meer behoefte aan meditatie-overleg op afspraak, waardoor u meer kunt kiezen voor dagen en tijden die te plooien zijn met uw werk en gezin.
U kunt mailen naar tessa@gottswaal.nl voor een meditatieafspraak, dan wordt er contact met u opgenomen.

Meditatie-vraag?

Mail gerust naar tessa@gottswaal.nl, dan wordt er contact met u opgenomen.

Afwezigheid Tessa Gottschal door bijscholingen/congressen/lesgeven/lezingen

Deze vinden bijna altijd plaats op vrijdagen en zaterdagen. 

Afwezigheid Tessa Gottschal

Afwezigheid vanwege vakantie: 20 december t/m 11 januari 2023