Afwezigheid

Afwezigheid

Afwezigheid in onze praktijk bij vakantie, bijscholing of congres/symposium-deelname worden hieronder vermeld. Supervisie en masterclasses die we geven aan therapeuten en artsen, vinden vaak op vrijdagen plaats, vandaar dat de praktijkdagen zijn van maandag t/m donderdag.

Geen mails in vakantietijd: automatische reply

Om overlopen van de mailbox te voorkomen vragen wij u tijdens vakantie(s) ons geen mail te sturen, mede omdat de beantwoording na de vakantie lang kan duren en vaak niet meer actueel is. Wij willen daarom vragen uw mail pas te sturen als de praktijk weer open is na de vakantie. Alvast bedankt voor uw geduld en uw medewerking! In de automatische reply die tijdens vakanties aanstaat vermelden we het bovenstaande ook en geven tevens door wie ons waarneemt bij afwezigheid.

U kunt dan in noodsituaties terecht voor uw spoedvragen bij Natuurdiëtisten die conform onze boeken werken. Zij staan vermeld op www.energieherstelplan.nl.
Deze collega’s zijn niét in het bezit van uw dossier. Dus indien noodzakelijk dient u zelf te beslissen hoeveel dossieroverdracht u zelf aan hen wilt geven voor de beantwoording van uw noodvraag.

Afwezigheid Marijke de Waal Malefijt 

Afwezigheid vanwege docentschap Marijke geeft o.a. op de volgende data masterclasses/opleidingsdagen/supervisiedagen en is daardoor afwezig in de praktijk op onderstaande dagen.

Afwezigheid i.v.m docentschap en geven van lezingen Webinars: alle vrijdagen in de maand en 6 oktober,26 oktober, 4 november, 22 november, 25 november, 8 december.

Afwezigheid vanwege vakantie en projecten: 12 juli t/m eind  september 2021. 20 december t/m 10 januari 2022.

Afwezigheid Tessa Gottschal

Afwezigheid vanwege vakantie:   augustus 2021.

Wijzigingen spreekuren van Tessa Gottschal

Het gratis meditatiespreekuur van Tessa Gottschal is komen te vervallen. Er is meer behoefte aan meditatie-overleg op afspraak, waardoor u meer kunt kiezen voor dagen en tijden die te plooien zijn met uw werk en gezin.
U kunt mailen naar tessa@gottswaal.nl voor een meditatieafspraak, dan wordt er contact met u opgenomen.

Meditatie-vraag?

Mail gerust naar tessa@gottswaal.nl, dan wordt er contact met u opgenomen.

Afwezigheid door bijscholingen/congressen/lesgeven/lezingen

Deze vinden bijna altijd plaats op vrijdagen en zaterdagen.