Doe de constitutie-test

Doe de constitutie-test

Met de constitutie-test bieden wij u de mogelijkheid om na te gaan welke constitutie u heeft, of welke op dit moment het meest naar voren springt.

 

Hoe werkt de constitutietest?

De test bestaat uit 34 vragen die u in ongeveer 15 minuten kunt beantwoorden. Per vraag worden specifieke waardepunten toegekend. We weten welke antwoorden bij uitstek kenmerkend zijn voor een bepaald constitutietype. We realiseren ons ook welke vragen vaak te fraai beantwoord worden. Met de berekening van uw constitutie wordt hiermee rekening gehouden.

Vult u de vragen zo waarheidsgetrouw mogelijk in. Waak ervoor uw antwoorden niet mooier, flinker of ambitieuzer voor te doen dan werkelijk is. De reden waarom we dit schrijven is omdat alle constituties de neiging hebben hun zwakkere kanten te verbloemen. Vata-mensen verwarren bijvoorbeeld nog weleens hun vlijt en ijver met ambitie en prestatiedrift. Pitta-mensen halen doelmatig en vlot optreden makkelijk door elkaar met concurrentie en dominantie. Kapha-mensen verwarren weleens hun rustige en kalme aard met desinteresse en apathie.

Na de beantwoording van alle vragen berekent de test uw constitutie.

 

Let op: als u een vraag of vragen overslaat of vergeten bent in te vullen dan kan het eindresultaat niet worden berekend. Loop alles nog een keer langs, want dan ziet u vanzelf de met rood aangeven vragen die nog niet zijn beantwoord. Doet u dat alsnog, druk dan weer op de uitslagbutton en dan volgt het eindresultaat.

 

U kunt dan doorklikken naar een pagina met meer informatie over de uitslag.