Contact met Gottswaal

Marijke de Waal Malefijt en Tessa GottschalTessa Gottschal Gesprekstherapeut & Meditatietraining Marijke de Waal Malefijt Klinisch werkende Natuurdietist

Contactgegevens praktijk GottswaalTureluur 8, 1722 HG  Zuid-Scharwoude (NH)
Telefoon: 0226 - 321.288 (maandag t/m donderdag 9.00- 9.30)
Email: info@gottswaal.nl
Wij geven er de voorkeur aan als u in eerste instantie bij het maken van een afspraak via de email contact met ons opneemt.

Consult aanvragenOverweegt u een eerste consult? (Praktijkdagen zijn van maandag t/m donderdag), Lees dan eerst de gang van zaken in het hoofdstuk Onze aanpak. Daar vindt u ook alle informatie over tarieven, vergoedingen, zorgcontracten en algemene voorwaarden.

Spreekt onze aanpak u aan, neemt u dan contact met ons op per email (bij voorkeur) of per telefoon voor uw aanmelding. Kunt u ons niet bereiken kijk dan op pagina afwezigheid (m.b.t vakanties, bijscholingen, lesdagen, etc). Ook kunt u de meest handige routebeschrijving naar onze praktijk vinden. Wachttijd bij Marijke de Waal Malefijt (Klinisch Natuurdietist)Bij aanmelding bij Marijke de Waal Malefijt moet u rekenen op gemiddeld wachttijd van 3 maanden. U kunt zich aanmelden voor de 'wachtlijstprocedure'. Deze procedure wordt u dan toegestuurd. Bij volgorde van binnenkomst hoort u wanneer er weer ruimte is voor het inschrijven van nieuwe klanten in de Gottswaalpraktijk en wanneer u uw 1e consultdatum kunt verwachten. Tijdens de vakantieperioden als de praktijk gesloten is, is er een patiëntenstop, omdat de mailbox dan gesloten is.  Wachttijd Tessa Gottschal (Gesprekstherapeut & Meditatietraining)Bij Tessa is de wachttijd kort (gemiddeld 3 weken). Lees meer over de (telefonische) vervolgconsulten en/of speciale telefonische consulten voor mensen die heel ver van onze praktijk vandaan wonen op de pagina 'vervolgconsulten'Telefonische spreekuren Gottswaal Klik hier voor de tijden waarop wij geopend zijn en spreekuren voor cliënten hebben.Heeft u na het lezen van deze site nog vragen? De meest gestelde vragen en onze antwoorden kunt u teruglezen in het hoofdstuk Veelgestelde vragen. Daarnaast kunt u onze boeken bestuderen om een nog betere indruk te krijgen over onze visie en hoe wij werken. Mailcontact met Marijke de Waal MalefijtDoor de enorme hoeveelheid aan e-mails (gemiddeld 65 per dag) ben ik genoodzaakt een ander email-beantwoordingsbeleid te voeren.
- Korte vragen kunnen gesteld worden via de gratis telefonisch ochtendspreekuren.
- E-consulting: consult emailvragen worden als E-consult ingeboekt in de agenda. U krijgt hiervan bericht wanneer u antwoord kunt verwachten en hoeveel tijd ik denk nodig te hebben voor de beantwoording. De rekening voor dit E-consult wordt opgemaakt als gewoon consult volgens ‘indirecte tijd’. Lees meer hier.
- Langere vragen worden beantwoord in een telefonisch consult. Belopties (met de ingeschatte tijd) voor dit telefonisch consult naar aanleiding van uw mailvragen krijgt u dan door gemaild. De rekening voor dit telefonisch consult (inclusief voor- en nawerk n.a.v. uw mailvragen) wordt opgemaakt als gewoon consult volgens ‘directe tijd’ en ‘indirecte tijd’. Lees meer hier. Supervisie door Marijke de Waal Malefijt aan artsen/therapeutenCollega-dietisten, artsen, natuurgeneeskundigen en/of andere therapeuten die les of supervisie willen (kan ook telefonisch), kunnen ook contact opnemen via de genoemde contactgegevens.

Collegiaal overleg over een casus, een te volgen behandelplan met klanten, over medicatieschema's, etc., gebeurd meestal op vrijdagen. De aanvraag voor een telefonisch overleg van 15 - 30 - 45 - 60 minuten(tarief: 90 euro per uur) kan ook via dit contactformulier. Lezingen, workshops door Marijke de Waal Malefijt Lees voor data en locaties van lezingen en workshops de agenda op de www.natuurdietisten.nl. en onze eigen agenda op de site. Marijke is o.a docent op de Ortho Health Foudation.
Websites van Gottswaal www.natuurdietisten.nl
www.deuitputtingvoorbij.nl
www.energieherstelplan.nl
www.gottschalmeditaties.nl Steun onze voedende missie op Natuurdiëtisten.nl Een persoonlijke oproep van Marijke de Waal MalefijtIn de natuurgeneeskundige praktijk Gottswaal geven we veel aandacht aan voeding voor lichaam en geest. Voeding kunt u ook heel breed opvatten. Bijvoorbeeld als inspiratie, stimulans, enthousiasme, het creëren van mogelijkheden. Dit willen we ook in een breder verband geven. Daarom ‘voeden’ we naast ons werk de website www.natuurdietisten.nl met geld, tijd en kennisoverdracht.
Als u deze site als bron van informatie en inspiratie waardeert, wilt u dit project dan steunen met een donatie?
Contactgegevens Gottswaal vof / Uitgeverij Gottswaal vofTureluur 8, 1722 HG  Zuid-Scharwoude (NH)
KvK Alkmaar 34.102.613
Telefoon: 0226 - 321.288 (maandag t/m donderdag 9.00- 9.30)
Email: info@gottswaal.nl