> Naar alle agendaberichten

Digitaal Webinar Anxiety-herkenning 13 Juni 2020

03 juni 2020 - 20 oktober 2020 | Tessa Gottschal | Angst is meestal lichamelijk, 'verontrust raken' is de term voor emotionele angsten. Het is het verschil tussen Fear en Anxiety.

Goed het verschil weten tussen angst en anxiety is immuniteitsverhogend. Veel mensen herkennen pas anxiety als deze in de laatste fase belandt. In die fase zijn de klachten zó ernstig dat je er niet om heen kunt. Je wordt bijvoorbeeld misselijk, duizelig, je geheugen verandert in een 'vergiet, springt in een gesprek van de hak op de tak, raakt de draad van het gesprek kwijt, weet niet meer wat je moet zeggen, verliest je gronding. En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kortom:  je bent niet meer in staat goed te reageren. Dit komt omdat teveel anxiety zorgt dat je praten, denken, luisteren en handelen wordt aangetast.  Leer in dit webinar alle belangrijke anxiety-signalen herkennen. Het helpt om direct meer invloed op je gezondheid te krijgen.

Webinar ‘Anxiety’-herkenning

het belang van anxiety-herkenning
- verschil angst en verontrustheid
- belang van het verschil tussen lichamelijke en emotionele angst
- kenmerken van stijgende angstsignalen
- indeling van angstsignalen in fasen en het belang daarvan
- relatie angst met de energetische lichamen. Vooral de relatie tussen het Emotionele lichaam en het Mentale lichaam (de tweede en derde auralaag)
- angstsignalen en de effecten op lichamelijke en emotionele gezondheid

Webinar info Datum: Zaterdag 13 juni 2020 van 11h30 tot 13h00
Duur digitale webinar: 1h30
Kosten: € 50,= incl. btw.
Een pdf over anxiety wordt na het webinar nagemaild.


IT-techniek: via Microsoft Teams
Een half uur voor aanvang krijg je een link gemaild, zodat je voldoende tijd hebt om te zorgen dat je om de afgesproken tijd de IT-techniek hebt kunnen regelen.

Voor belangstelling: mail naar info@gottswaal.nl of naar tessa@gottswaal.nl en er wordt contact met je opgenomen.