> Naar alle agendaberichten

Gemmotherapie voor de drie constituties

04 maart 2018 - 31 december 2020 | | Praktische toepassing van gemmo-extracten met casustiek. Deze dag wordt gegeven door natuurdietist Marijke de Waal Malefijt

Een Masterclass waarbij wordt in gegaan op de diagnostiek (hoe weet je welk systeem ondersteuning behoeft) en het opzetten van een bijpassend behandelprogramma met gemmo-therapeutische preparaten, voedings-en leefstijladviezen.

Er zal worden besproken hoe het behandel programma goed kan worden afgestemd op de constitutie van de patint en conditie van zijn/haar energiedriehoek: verteringsenergie (spijsvertering), leverenergie (lever) en reserve-energie (bijnier, zenuwstelsel, hormonale stelsel. Lees meer over het concept op www.energieherstelplan.nl.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de Ayurvedische, Traditioneel Chinese en Orthomoleculaire Voedingsleer en jarenlange praktijkervaringen van Marijke de Waal Malefijt.
Er zal bovendien ook tijd worden ingeruimd voor het uitwisselen van praktijkervaringen en het bespreken van casustiek.
Syllabus Gemmotherapie (€ 9.95)Toepassing van gemmotherapie bij het concept besproken in de boeken 'Energieherstelplan' en 'de uitputting voorbij'.
Praktische toepassing van gemmotherapie met casustiek.

Locatie: voor een groep van 8 personen is het in Zuid Scharwoude (praktijklocatie Gottswaal) voor een groep van 25 is het in locatie 78 te Bunnik. Dag & Tijd: Vrijdagen: 10:00 - 16:00

Kosten: € 95,- per dag (excl. sylabus, excl. lunch)

Aanmelden info@energieherstelplan.nl

Het Energie Herstelplan

Boek: Energieherstelplan.
Uitgeverij Schors.
'Het Energie Herstelplan' bij Bol.com.