> Naar alle agendaberichten

Kookworkshop: Het Energie Herstelpan, voor vitaliteit verhogende voeding!

03 januari 2018 - 31 december 2019 | ndn | Wilt u zich topfit voelen? Dan is het een goed idee om meer kennis te krijgen over Het Energie Herstelplan. Combineer praktijk met theorie middels deze mooie kookworkshop. Judith Rolf (natuurditist) verzorgt de workshop. Er is veel mogelijk.

De kookworkshop heeft als thema: ‘Het Energie Herstelplan’ een dieetleer geschreven door Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser.
Koken volgens het boek ‘Energieherstelplan”

Het Energie Herstelplan

Boek: Energieherstelplan.
Uitgeverij Schors.
'Het Energie Herstelplan' bij Bol.com.
Samen koken, samen etenWilt u graag nieuwe recepten leren bereiden? Lekker koken volgens ‘Het Energie Herstelplan’ hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tijdens een workshop gaat u samen op een ontspannen en gezellige manier een heerlijk drie gangen diner bereiden en uiteraard opeten. Dit alles onder professionele begeleiding.

Tijdens de workshop is er volop ruimte voor vragen. De workshop wordt gestart met een welkomstdrankje en een stukje theorie over ‘Het Energie Herstelplan’. U zult kennis maken met het 8 stappenplan.
Koken volgens het boek EnergieherstelplanZorg goed voor u lever met de juiste voeding, ervaar het zelf! Met de juiste brandstof functioneert u op de toppen van uw kunnen. Bent u een vata, pitta of kapha type? ‘Het Energie Herstelplan’ houdt rekening met uw constitutie.

Specifieke voedingsmiddelen worden gebruikt in de recepten. Deze zijn verwarmend of juist verkoelend. De ‘ontgiftingsfabrieken’ van u lever hebben ook zo hun voorkeur als het om voeding gaat! Deze voorkeuren zijn verwerkt in de recepten die we samen gaan maken. Smakelijk eten en voeden voor vitaliteit, zo krijgt u energie!
Trainer Natuurdietist Judith RolfJudith Rolf is als natuurditist opgeleid door de schrijvers van het boek. Zij werkt regelmatig met “Het Energie Herstelplan’ binnen haar praktijk “Peer Voedingadvies’. Voedingsjournalist,natuurditist, boekrecencies. Wekelijks houdt zij een telefonisch spreekuur voor korte vragen over ‘Het Energie Herstelplan’ Zie contactpagina www.energieherstelplan.nl

Naast de opleiding tot ditist heeft zij ook de opleiding ‘Facilitaire Dienstverlening’ afgerond, en zo ruim ervaring opgedaan als kok en gastvrouw.
Praktisch informatieDe kosten voor de workshop hangen af van de menu wensen en de locatie. Voor een workshop voor 10 personen kunt u uitgaan van 750 euro exclusief BTW.

Tijdens de workshop zullen originele “Energie Herstelplan Recepten’ gekookt worden. Recepten kunt u vinden op www.energieherstelplan.nl amp;level=498.

Het is mogelijk het boek ‘Het Energie Herstelpan’ in te kijken tijdens de workshop. U krijgt de recepten gekookt tijdens de workshop, klachtenregistratie lijsten en leestips. Zo kunt u zelf aan de slag met kennis opgedaan tijdens de workshop.
Data:Een vrijdag van 17.00 tot en met 22.00 uur (andere dagen of tijden in overleg)
Plaats:Rijswijk
Kosten(inclusief koffie,thee en exclusief lunch): 75 euro per persoon exclusief BTW
Trainer:Judith Rolf, natuurditist (zie www.peervoeding.nl, www.energieherstelplan.nl)
Doelgroep:Bedrijven, particulieren, vriendinnen/vrienden, familie, ditisten, personeelsverenigingen