Contact met Gottswaal-team

Marijke de Waal Malefijt en Tessa GottschalTessa Gottschal Gesprekstherapeut & Meditatietraining Marijke de Waal Malefijt Klinisch werkende Natuurdietist

Consult aanvragenMocht u een eerste consult overwegen, leest u dan eerst de gang van zaken in het hoofdstuk Onze aanpak. Daar vindt u ook alle informatie over tarieven, vergoedingen, zorgcontracten en algemene voorwaarden.

Spreekt onze aanpak u aan, neemt u dan contact met ons op per email (bij voorkeur) of per telefoon voor uw aanmelding. Bij Marijke de Waal Malefijt moet u rekenen op gemiddeld wachttijd van 4 tot 5 maanden. U kunt zich wel alvast aanmelden voor de wachtlijst. Bij volgorde van binnenkomst hoort u wanneer er weer ruimte is voor het inschrijven in de Gottswaalpraktijk en wanneer u uw 1e consult kunt verwachten. Bij Tessa is de wachttijd enkele weken. Lees meer over de (telefonische) vervolgconsulten en/of speciale telefonische consulten voor mensen die heel ver van onze praktijk vandaan wonen op de pagina 'vervolgconsulten'.

Wij geven er de voorkeur aan als u in eerste instantie bij het maken van een afspraak met onderstaand contactformulier contact met ons opneemt. Telefonische spreekuren van het Gottswaal-team Klik hier voor de tijden waarop wij geopend zijn en spreekuren voor cliënten hebben.Heeft u na het lezen van deze site nog vragen? De meest gestelde vragen en onze antwoorden kunt u teruglezen in het hoofdstuk Veelgestelde vragen. Daarnaast kunt u onze boeken bestuderen om een nog betere indruk te krijgen over onze visie en hoe wij werken. Mailcontact/E-consult met Marijke de Waal MalefijtDoor de enorme hoeveelheid aan e-mails (meer dan 100 per dag) ben ik per 2016 genoodzaakt een ander email-beantwoordingsbeleid te voeren.
- Korte vragen kunnen gesteld worden via de gratis telefonisch ochtendspreekuren.
- E-consulting: emailvragen worden als E-consult ingeboekt in de agenda. U krijgt hiervan bericht wanneer u antwoord kunt verwachten en hoeveel tijd ik denk nodig te hebben voor de beantwoording. De rekening voor dit E-consult wordt opgemaakt als gewoon consult volgens ‘indirecte tijd’. Lees meer hier.
- Langere vragen worden beantwoord in een telefonisch consult. Belopties (met de ingeschatte tijd) voor dit telefonisch consult naar aanleiding van uw mailvragen krijgt u dan door gemaild. De rekening voor dit telefonisch consult (inclusief voor- en nawerk n.a.v. uw mailvragen) wordt opgemaakt als gewoon consult volgens ‘directe tijd’ en ‘indirecte tijd’. Lees meer hier.
Websites van Gottswaal www.natuurdietisten.nl
www.deuitputtingvoorbij.nl
www.energieherstelplan.nl
www.gottschalmeditaties.nl Steun onze voedende missie op Natuurdiëtisten.nl Een persoonlijke oproep van Marijke de Waal MalefijtIn de natuurgeneeskundige praktijk Gottswaal geven we veel aandacht aan voeding voor lichaam en geest. Voeding kunt u ook heel breed opvatten. Bijvoorbeeld als inspiratie, stimulans, enthousiasme, het creëren van mogelijkheden. Dit willen we ook in een breder verband geven. Daarom ‘voeden’ we naast ons werk de website www.natuurdietisten.nl met geld, tijd en kennisoverdracht.
Als u deze site als bron van informatie en inspiratie waardeert, wilt u dit project dan steunen met een donatie? Begeleiding of supervisie aan therapeutenCollega-dietisten, artsen, natuurgeneeskundigen en/of andere therapeuten die les of supervisie willen (kan ook telefonisch), kunnen ook contact opnemen via het hieronder genoemde contactformulier.

Collegiaal overleg over een casus, een te volgen behandelplan met hun klanten, over medicatieschema's, etc., gebeurd meestal op vrijdagen. De aanvraag voor een telefonisch overleg van 15 - 30 - 45 - 60 minuten(tarief: 90 euro per uur) kan ook via dit contactformulier. Aanvraag voor een second opinionEen second opinion (tweede mening) betreft in dit geval een oordeel vragen over de behandelwijze, insteek van een andere diëtist of therapeut/natuurgeneeskundige. Een second opinion is bedoeld om u zo uitgebreid mogelijk te informeren voordat u een beslissing neemt over een (vervolg)behandeling.

U kunt een second opinion bij ons aanvragen als u twijfels heeft over het behandelplan en/of de dieetbehandeling die uw eigen behandelaar voorstelt. Ook als u meer zekerheid wilt hebben, kunt u om een second opinion vragen. Dit geldt voor alle behandelingen die beschreven staan op deze en onze andere sites. De wachttijd voor een second opinion is korter zodat u sneller door kan gaan met u behandeltraject bij uw eigen behandelaar.

Mocht u een second opinion overwegen, leest u dan de gang van zaken in het hoofdstuk Onze aanpak. Daar vindt u ook alle informatie over tarieven, vergoedingen, zorgcontracten en algemene voorwaarden.
Contactgegevens Gottswaal vof / Uitgeverij Gottswaal vofTureluur 8, 1722 HG  Zuid-Scharwoude (NH)
KvK Alkmaar 34.102.61334.102.613
BTW NL8066.84.847
Telefoon: 0226 - 321.288 (maandag t/m donderdag 9.00- 9.30)
Email: info@gottswaal.nl

Wij geven er de voorkeur aan als u in eerste instantie bij het maken van een afspraak met onderstaand contactformulier contact met ons opneemt. Contactformulier

Naam  *
  Mevrouw De heer

Adres  
Postcode  
Plaats  
Telefoon  
E-mail  *
 
Neemt u telefonisch contact met mij op
Neemt u per email contact met mij op

Opmerkingen,
vragen en
suggesties
 
* Verplichte invoervelden
 
Verstuur Wissen